Huis van Dominicus, Utrecht

In het Huis van Dominicus in de wijk Oog in Al in Utrecht zoeken mensen naar manieren om een plaats van geloof en bezieling voor de toekomst vorm te geven. De kerk is een locatie van de Samenwerkende Parochies Utrecht. Er is een programma op het gebied van studie en debat, bezinning en spiritualiteit, ontmoeting en gesprek, kunst en cultuur.

Dominicaans Platform Nederland

De stichting Dominicaans Platform Nederland (DPN) ontwikkelt, steunt en stimuleert projecten en activiteiten van de dominicaanse beweging, en verleent subsidies.

Dominicanenklooster Huissen

Het Dominicanenklooster Huissen is een centrum waar mensen elkaar ontmoeten, samen leren en samen vieren. Een plek om te bezinnen, om bezield te raken en om je in beweging te zetten.

Dominicanenklooster Zwolle

Het prachtige Dominicanenklooster in hartje Zwolle kent een kleine communiteit van broeders, heeft een bloeiende parochiegemeenschap en brengt inspirerende programma’s. Wij zoeken met u naar wat er werkelijk toe doet, naar wat verwondert, verrijkt en uitdaagt, naar wat ons als mensen van vandaag zin geeft.    

Leerhuis Spiritualiteit Rotterdam

Toen Dominicanenkerk Het Steiger te Rotterdam een Citykerk werd in plaats van een wijkgebonden parochiekerk, werd tegelijk een nieuw initiatief geboren. Het Leerhuis Spiritualiteit is gericht op mensen binnen en buiten de officiële kerken, die behoefte voelen om zich nader te bezinnen op de bronnen van elke godsdienst: de spiritualiteit en de mystiek in hun verscheidenheid van vormen.

Plein van Siena, Amsterdam

Het Plein van Siena is een rustige plek aan een drukke winkelstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Het is een plek waar mensen op adem komen en inspiratie opdoen, alleen of met anderen. Er is ruimte voor eigen vragen en ervaringen, die gedeeld of gespiegeld kunnen worden.