18 Juli 2023

Programma Plein van Siena Amsterdam

Ga naar overzicht

Deel op:

lein van Siena in Amsterdam is één van de dominicaanse projecten. Dit najaar is er speciale aandacht voor het thema 'Bevrijding en vergeving’.

Kerkruimte Plein van Siena Amsterdam

Plein van Siena is een plek van ontmoeting om de tekenen van de tijd te verstaan en de hoop levend te houden. Zo zijn er samenkomsten rond de Schriften en filosofie, literatuur en Islam. Ook vinden er meditatiebijeenkomsten plaats. Elke derde donderdag van de maand verzorgen studenten van het Conservatorium van Amsterdam een lunchconcert. Regelmatig exposeren hedendaagse kunstenaars.

Dit najaar geeft de Programmaraad speciale aandacht aan het thema ‘Bevrijding en vergeving’. U leest daarover meer in dit programmaboekje. Ook start een nieuwe serie: ‘Maaltijd rond de Schriften’.

De activiteiten zijn onderverdeeld in drie categorieën: geloof en spiritualiteit, geloof en kunst, geloof en samenleving

Plein van Siena
Rijnstraat 109 hs
1079 HA Amsterdam

info@pleinvansiena.nl
www.pleinvansiena.nl
Bereikbaar per OV: bus 62, 65 en tram 4, 12
Coördinator: Sandra Lindeman

Winkel

In hetzelfde pand aan de Rijnstraat 109 hs is de winkel van de Thomas van Aquino parochie gevestigd. U kunt hier onder andere nieuwe en antiquarische religieuze boeken, kaarsen, kaarten en wereld producten kopen. Mocht u iets speciaals wensen en dat niet kunnen vinden in de winkel, dan gaan wij graag voor u op zoek.

Openingstijden: dinsdag 16:00-17:30u, donderdag 13:00-17:30u, zaterdag 12:00-17:00u

Eerder verschenen