03 Juli 2023

De taal van je dromen

Ga naar overzicht

Deel op:

en dag over dromen en de ziel, met Eckhartkenner Marga Haas, in Rotterdam.

Marga Haas

Wie ben ik eigenlijk? Wat is de zin van mijn bestaan? Grote levensvragen, die velen zichzelf ergens onderweg zullen stellen. Ze zijn vaak het begin van een levenslange zoektocht naar hoe we ons leven meer in lijn kunnen brengen met wat onze ziel ons influistert. Zij wijst ons een richting, vertelt ons waar we behoefte aan hebben, wat ons verlangen is. Wie aandacht heeft voor wat zijn ziel te vertellen heeft, leert steeds meer van binnenuit te leven.

De ziel spreekt onder andere tot ons in onze dromen. Van alles dat overdag onder de radar blijft, laat zich ’s nachts aan je zien. Dromen zijn een brief van je ziel. Alleen zijn die brieven niet in keurig Nederlands geschreven; de ziel gebruikt beeldtaal. Een taal die we niet meteen verstaan, maar die we, als we er aandacht aan schenken, gaandeweg leren begrijpen. Zo leer je steeds beter luisteren naar wat er diep in je leeft.

Deze dag proeven we aan de taal van je dromen. Marga Haas (www.margahaas.nl) is daarin thuis. Zij zal ons erover vertellen en we doen praktische oefeningen.

Locatie: Dominicuskerk Het Steiger, 1e Nieuwstraathof 2, 3011 GN Rotterdam

Datum: 2 september , van 10.30 uur tot 15.30 uur

Meenemen: Je eigen lunch; wij verzorgen koffie en thee

Donatie: €30,00 NB: Laat geld nooit een reden zijn om niet te komen.

Aanmelden: leerhuis@kloostertuinrotterdam.nl

Aantal deelnemers: 20, aanmelden is mogelijk tot 21 augustus 18.00 uur.

Eerder verschenen

21 maart 2017
Leestijd 1 min

Meester Eckhart, bruggenbouwer

Lees meer