23 Juni 2023

Dominicaanse jongerenretraite in Huissen

Ga naar overzicht

Deel op:

en miniretraite voor jonge mensen tussen de 18 en 35 in Huissen, gedragen door drie jonge mensen uit Zwolle. Op 30 september en 1 oktober.

Mara Feick

Mara Feick kwam ooit voor het spottersproject van Duitsland naar het Dominicanenklooster in Zwolle. Ze woonde en werkte er en is nu geestelijk verzorgster & psychomotorisch therapeute.

Samen met lekendominicaan en grafisch kunstenaar Sieneke Spiegel en programmamaker Henk Vogel organiseert ze een miniretraite in Huissen, op 30 september en 1 oktober, voor mensen tussen de 18 en 35.

‘De dominicaanse traditie en de gepassioneerde mensen blijven mij inspireren’, schrijft Mara op LinkedIn. ‘De vastberadenheid om met toewijding en liefde voor elkaar te leven, het lef om voor waarden op te komen, en het voortdurend mogen blijven twijfelen en zoeken, het uitgenodigd worden om te luisteren… katholiek of niet, maar dat zijn aspecten die mij aanspreken en uitgangspunten die ik graag verder wil ontdekken, oefenen en koesteren.’

Wil je er ook bij zijn? Als je tussen de 18 en 35 bent, open staat voor nieuwe ervaringen en (een klein beetje) nieuwsgierig bent naar de dominicanen, meld je dan snel aan via deze link.

Eerder verschenen

17 juni 2023
Leestijd 2 min

Een nieuwe Catharina!

Lees meer