15 Januari 2023

Dominicaanse Ontmoetingen Rijnmond

Ga naar overzicht

Deel op:

raag nodigen we jullie uit voor een nieuwe Dominicaanse Ontmoeting in de Rijnmond, op vrijdag 3 februari 2023 in het Steiger.

De laatste Dominicaanse Ontmoetingen in november 2022 gingen we met elkaar in gesprek over de nieuwe opzet van deze ontmoetingen met een sobere, simpelere formule.

We blijven elkaar 3x per jaar ontmoeten, steeds op de 1e vrijdag van de maanden februari, juni en november. Gezamenlijk vieren we de vesper om 18.00 uur gevolgd door een maaltijd. Zolang het nog mogelijk is komen we samen in Het Steiger.

Een aantal elementen zijn in de nieuwe stijl verdwenen, maar nieuw in deze opzet is de invoering van de zeepkist. Wat we hiermee precies gaan doen, dat zullen we natuurlijk op 3 februari gaan toelichten!

We hopen jullie allemaal weer te zien en kijken uit naar een mooie ontmoeting met elkaar en naar de goede onderlinge gesprekken.

Mocht er iets inhoudelijks zijn, dat je graag tijdens de Ontmoeting naar voren wilt brengen: wil je ons dat dan laten weten? Het liefst natuurlijk zo tijdig mogelijk! Hiervoor kun je dezelfde contactgegevens gebruiken als voor het aanmelden.

Kosten
€ 8,– bij binnenkomst.

Waar
Dagkerk en kloostergangen van de Dominicuskerk Het Steiger, ingang 1e Nieuwstraathof 2, 3011 GN Rotterdam.

Aanmelden is nodig i.v.m. voorbereiding maaltijd. Graag aanmelden vóór zaterdag 28 januari: dominicaanseontmoetingen@gmail.com of telefoon: 06-41145908 (voicemail inspreken is voldoende).

Voorbereiders: Karin Bornhijm, Hendrik Vis en José van der Torre

Programma

17.00 uur – Inloop met koffie en thee.

17.30 uur – Ontmoeting met elkaar of rondom de zeepkist.

18.00 uur – Vespers (in de dagkerk)

18.30 uur – In gesprek met tafelgenoten tijdens de maaltijd (ook vegetarisch).

19.45 uur – Afsluiting