10 Oktober 2022

Dominicaanse roepingendag

Ga naar overzicht

Deel op:

eb je het gevoel dat God je roept tot een leven als broeder of zuster in de dominicanenorde? Wil je meer weten over ons kloosterleven? Kom dan naar onze roepingendag op 5 november in Rotterdam.

Ook in onze tijd zijn er jonge mannen en vrouwen die de levenskeuze maken om zich als broeder of zuster te wijden aan God en de Kerk.

Misschien heb je er ook wel eens over gedacht, of heb je het gevoel dat God je roept als dominicaan of dominicanes? Kom dan naar onze roepingendag op zaterdag 5 november in het dominicanenklooster in Rotterdam. Je kunt er kennismaken met broeders en zusters uit de dominicanenorde en andere geïnteresseerden leren kennen.

We beginnen om 11.00 uur met de inloop en om 11.30 uur eucharistieviering. Daarna is er een lunch. Daarna vertellen zusters en broeders over onder meer het gemeenschapsleven, de studie en de verkondiging, de pijlers van het dominicaanse religieuze leven. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen. We sluiten de dag af met een informeel samenzijn en het bidden van de vespers (avondgebed).

Locatie: Hang 19, Rotterdam.

Graag aanmelden via roeping@dominicanen.nl

Roepingendag 2023-2