09 September 2022

Opening seizoen 'Plein van Siena' Amsterdam

Ga naar overzicht

Deel op:

p zaterdag 10 september vindt de opening van het nieuwe seizoen van Plein van Siena aan de Rijnstraat in Amsterdam plaats. Lees hier het programmaboekje voor de komende tijd.

Op 10 september tijdens de opening van het nieuwe seizoen wordt ook de iconenexpositie geopend van Nico Olofsen. Het is fascinerend de verstilling en devotie die de afbeeldingen uitstralen te ervaren. Het zijn ‘Vensters op de Eeuwigheid’. Iedere icoon vermeldt naast de naam de reflecties in trefwoorden van Jan Engelen. Zo wordt de bezoeker aangemoedigd ook iets dergelijks te doen. Bij deze expositie hoort een informatieboekje dat ter inzage beschikbaar is.

Verder is het dominicaanse project Plein van Siena een plek voor meditatie, Bijbelstudie (Mattheus dit keer), kleine concerten, culturele verdieping en ontmoeting. Wat dacht je van twee avonden over Jona met Gerard Swüste (14, 21 sept).

Klik op de rode button hieronder voor het programma!

Wanneer: za 10 sep
Tijd: 15:00-17:30
Kosten: geen

www.pleinvansiena.nl