14 September 2022

Lekendominicaan Wil Vermeulen overleden

Ga naar overzicht

Deel op:

n Nijmegen is op 13 september lekendominicaan Wil Vermeulen (79) overleden. De uitvaart is op maandagmiddag 19 september.

Wil Vermeulen OP in 2010.

Wil Vermeulen werd geboren op 15 maart 1943. Ze was vanaf het begin in 1999 lid van de Dominicaanse Lekengemeenschap Nederland en was lang deel van de regio Rijnmond, waar ze op diaconaal gebied zeer actief was. In 2008 verhuisde ze met dominicaan John Kuhlmann naar Nijmegen, waar hij tot haar verdriet niet lang meer leefde.

Wil was tot voor kort vele jaren lang mantelzorger voor verschillende broeders dominicanen in Berchmanianum en later in Aqua Viva. Afgelopen jaar verhuisde ze vanwege haar afnemende gezondheid naar Catharinahof in Neerbosch. Daar is ze in de vroege ochtend van 13 september overleden.

De uitvaart is op maandag 19 september om 14.30 uur in de Dominicuskapel,  Rosa da Limastraat 10, Nijmegen.

Direct na de viering wordt het lichaam van Wil in klein gezelschap weggebracht naar het crematorium te Beuningen.

Na de viering is er gelegenheid tot ontmoeting.

Wilt u voor onze medezuster bidden? Dat ze in Gods licht en vrede thuis mag zijn gekomen.