06 Juli 2022

Nieuwe domeinnaam: dominicanenzwolle.nl

Ga naar overzicht

Deel op:

erk, klooster en programma’s van Zwolle zijn voortaan te vinden onder de domeinnaam dominicanenzwolle.nl. De gemeenschap kreeg onlangs een nieuwe zendingsbrief aangeboden.

Met de verkoop van het Dominicanenklooster Zwolle zal ook de domeinnaam kloosterzwolle.nl worden overgedragen aan HMO, de nieuwe eigenaar die het complex in beheer heeft genomen en bij de tijd zal brengen.

De geloofsgemeenschap, de woongemeenschap én de programma’s gaan echter door. Digitaal zal dat gaan onder de naam dominicanenzwolle.nl. De vertrouwde website is daar al te vinden en ook de e-mailadressen zullen veranderen.

Tijdens de viering op 19 juni is de Zendingsbrief ’22-’23 aangeboden. De afgelopen jaren vroegen parochianen, werkgroepen, kloosterteam en vele anderen om een concrete invulling van de dominicaanse zending in Zwolle.

Klik hier om de brief te lezen. ‘Als de kerk niet dient, dient zij tot niets.’

Eerder verschenen

10 september 2021
Leestijd 2 min

Overeenstemming over verkoop klooster Zwolle

Lees meer