29 Juni 2022

Thuis zijn in het niets - Leven in volheid 6

Ga naar overzicht

Deel op:

Ik zeg altijd dat ik niets maakt, maar dat dat niets uiteindelijk toch altijd iets wordt.’ Beeldend kunstenaar Emile Hermans is gefascineerd door het niets en sprak erover met dominicanes Mary Amata Mueller. De laatste aflevering van 'Leven in volheid’.

Leven in volheid is een in coronatijd begonnen project om, geïnspireerd door het gelijknamige boek van de Engelse dominicaan Timothy Radcliffe, mensen van de verbeelding aan elkaar te koppelen: predikers en kunstenaars uit verschillende disciplines.

Op de campagnewebsite www.leven-in-volheid.nl is meer te vinden, hieronder is het filmpje te bekijken over de ontmoeting van een conceptueel kunstenaar en een dominicanes.

amata emile domijnen1

Eerder verschenen