27 Mei 2022

Zuster Holkje bij de 'Kloosterbroeders'

Ga naar overzicht

Deel op:

wee vrienden die op zondag naar de kerk gaan? Jesse Reith en Jessy Burgers doen het wekelijks, in het Dominicanenklooster Huissen. In de podcast ’Kloosterbroeders’ vertellen ze over hun spirituele en religieuze zoektocht.

De twee jongemannen, op volwassen leeftijd katholiek geworden, maakten drie afleveringen over hun eigen ervaringen: hoe ze in het Dominicanenklooster terechtkwamen, wat genade en verkondiging is en hoe het was om bij Jacobine Geel op tv over hun zoektocht te vertellen.

In de vierde aflevering komt trappist Bruno Wilderbeek aan het woord, die geregeld in Huissen voorgaat. In de vijfde aflevering gaat het gesprek met dominicanes Holkje van der Veer, die af en toe in de kapel van Huissen preekt. Klik hieronder om te beluisteren. Klik hier voor alle afleveringen.

Eerder verschenen