13 Maart 2022

'Als ik later groot ben, wil ik leren kijken'

Ga naar overzicht

Deel op:

Als ik later groot ben, wil ik leren kijken. Niet dat ik nu niets zie; maar echt goed kijken, waarnemen zoals kunstenaars dat kunnen.’ Radiominiatuur van Stefan Mangnus OP.

‘Neem nu de dichter Aracelis Girmay: in het gedicht Consider the hands that write this letter beschrijft zij haar handen terwijl ze aan het schrijven is; de palm van haar linkerhand plat op het papier zoals je een hand op je hart legt, en haar rechterhand als een vuist die een scherp werktuig vasthoudt zoals je de teugels van een paard omklemt.’

Radiominiatuur van dominicaan Stefan Mangnus uit Zin in Weekend (Radio 5).

Elke zaterdag besluit iemand uit de dominicaanse familie de uitzending van Zin in Weekend, Radio 5, rond 19.55u.