16 Februari 2022

Opnieuw beginnen - dagelijkse reflectie in de vastentijd

Ga naar overzicht

Deel op:

il je in de veertigdagentijd dagelijks een korte dominicaanse reflectie op het evangelie in de mail? Om te lezen en/of te beluisteren? Meld je dan nu aan.

Als op 2 maart de veertigdagentijd begint, hebben we er bijna twee jaar coronatijd op zitten. Hoe pakken we de draad weer op? Hebben we iets geleerd? Doorzien? Losgelaten? Hoe kunnen we werkelijk door deze vasten toegroeien naar Pasen, het verrezen leven?

Die vraag is de achtergrond van 40 korte reflecties bij het evangelie van de dag, door zusters en broeders uit de dominicaanse familie. Het is een vervolg op Adem in de woestijn dat we vorig jaar maakten, en dat door honderden mensen werd gevolgd.

Elke morgen krijg je een overdenking van maximaal 1,5 minuut, om te beluisteren of te lezen.

Eerder verschenen

05 april 2021
Leestijd 1 min

Adem in de woestijn – slot

Lees meer