28 Januari 2022

Podcast: Jonge hemelbestormer Tabitha van Krimpen

Ga naar overzicht

Deel op:

eluister hoogleraar theologie en Erik Borgman in gesprek met Tabitha van Krimpen, onlangs uitgeroepen als jonge Theoloog des Vaderlands, in de serie 'jonge hemelbestormers’ van het Huis van Dominicus in Utrecht.

Het Huis van Dominicus in Utrecht biedt maandelijks een podium aan jonge theologen en gelovigen die als ‘jonge hemelbestormers’ kunnen laten zien wat hun bezieling is en hoe hun geloofsleven eruitziet.

Tabitha van Krimpen is de jonge hemelbestormer van januari 2022. Tabitha is onlangs uitgeroepen als jonge Theoloog des Vaderlands en zit momenteel in het 1e jaar van de driejarige master theologie aan de Protestante Theologische Universiteit in Amsterdam.

Een gesprek over de toekomst van de kerk en de rol van jongeren daarin. En over burn out, stress en zingeving.

Eerdere gesprekken staan op YouTube.

Eerder verschenen