15 September 2021

Programma Plein van Siena Amsterdam

Ga naar overzicht

Deel op:

et dominicaanse project Plein van Siena is een plek van ontmoeting en uitzicht op een toekomst van vrede. Bekijk hier het programma voor de komende tijd.

De wereld is in beweging. Plein van Siena wil een plek zijn waar de tekenen van de tijd verstaan worden. Een plek van uitzicht op een toekomst van vrede. De verschillende activiteiten willen daar een bijdrage aan leveren. Er zijn cursussen filosofie, avonden rond literatuur, meditatiebijeenkomsten. Elke derde donderdag van de maand is er een lunchconcert verzorgd door studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Regelmatig is er een nieuwe expositie van hedendaagse kunstenaars.

Plein van Siena, Rijnstraat 109 hs, 1079 HA Amsterdam.

Tel: 020-4422009
info@pleinvansiena.nl
www.pleinvansiena.nl
Bereikbaar per OV: bus 62, 65 en tram 4, 12
Coördinator: Sandra Lindeman

Gehuisvest in hetzelfde pand Rijnstraat 109: de winkel van de Thomas van Aquinoparochie. Er zijn: nieuwe en antiquarische religieuze boeken, kaarsen, kaarten en derde wereldproducten. Zoekt u iets speciaals: wij gaan voor u op zoek.

Klik hier voor het programmaboekje.

Plein van Siena kerk

De kleine kerkruimte van het Plein van Siena in Amsterdam

Eerder verschenen

10 september 2021
Leestijd 1 min

Middag over Maria Magdalena in Amsterdam

Lees meer