20 September 2021

Online internationaal colloquium over prediking

Ga naar overzicht

Deel op:

an 12-14 oktober wordt vanuit Keulen een colloquium gehouden onder de titel 'Urbi et Orbi, dominican preaching to the city and to the world’. Georganiseerd vanuit Duitsland, de VS en de Filippijnen en thuis online te volgen.

Klik voor de brochure

Het is het tweede wereldwijde dominicaanse predikingscolloquium gesponsord door het Dominican Preaching Network in de Filippijnen, Duitsland en de Verenigde Staten. De eerste editie was in St. Louis, VS, tijdens het jubileum in 2016.

De hoofdsprekers zijn magister Gerard Timoner o.p., coördinator van de Dominican Sisters International zuster Margret Mayce o.p., historica zuster Barbara Beaumont o.p., en theoloog dr. Ann Garrido. De voertaal is Engels, deelname is gratis voor leden van de dominicaanse familie, medewerkers en partners in de missie van de Orde.

In deze brochure staat informatie en een aanmeldlink. Nadat je je hebt geregistreerd ontvang je links om deel te nemen via Zoom of Facebook Live. Er komen ook links beschikbaar voor de lezingen en audiovisuele presentaties, na het evenement.