22 Augustus 2021

Nieuwe pastoraal werker in Zwolle

Ga naar overzicht

Deel op:

er 1 november komt Josephine van Pampus als pastoraal werker voor 24 uur per week in dienst van het Dominicanenklooster in Zwolle.

Josephine van Pampus (1960) groeide op in Bussum. Sinds 2008 is ze verbonden aan de parochie van Onze Lieve Vrouw van Amersfoort. Ze gaat samenwerken met pastor en lekendominicaan Corinne van Nistelrooij.

Josephine is de opvolger van Hans Schoorlemmer, die met pensioen is gegaan en die niet direct werd opgevolgd.

Het Dominicanenklooster Zwolle is in transitie. Het pand wordt overgedragen aan een nieuwe eigenaar, de werkorganisatie is ingekrompen en verhuist naar ‘het Wasdom’, het voormalige jongerencentrum naast het pand. In het pand, dat verbouwd en bij de tijd gebracht zal worden, zijn nieuwe bewoners gekomen die de gemeenschap mede gaan dragen.

Eerder verschenen