18 Mei 2021

Vier Pinksteren in de kerk of thuis

Ga naar overzicht

Deel op:

oor wie (nog) niet naar de kerk kan of wil staat op deze website op 1e Pinksterdag, 23 mei, een liturgie klaar om thuis het feest van de Geest te vieren, alleen of in klein verband.

Heel voorzichtig komen er meer mogelijkheden om samen te komen en het Pinksterfeest kan met een beperkt aantal mensen in de kerk gevierd worden. Voor degenen die graag thuis, samen of alleen, willen vieren wordt op 1e Pinksterdag, 23 mei 2021 een thuisliturgie op deze website beschikbaar gesteld.

Andere tips:

  • Zondag 23 mei 10.00 uur: Eucharistieviering met Wijbe Fransen o.p. & Corinne van Nistelrooij o.p. in het dominicanenklooster Zwolle, kijk hier
  • Zondag 23 mei 11.00 uur: viering in de Dominicus Amsterdam, kijk hier
  • Live meevieren kan op zondag 23 mei om 10.00 uur bij het Huis van Dominicus te Utrecht en het Dominicanenklooster te Huissen. In verband met het beperkte aantal plaatsen dient u zich wel van te voren aan te melden als u komt!
raam pinksteren maria