14 April 2021

Klooster Zwolle zoekt medebewoners

Ga naar overzicht

Deel op:

et Dominicanenklooster in Zwolle is op zoek naar medebewoners, in het klooster en op afstand. Daartoe is een wervingsfilmpje gemaakt.

De Kloosterhof bestaat uit de leden van de communiteit van de broeders, andere bewoners van het klooster en een aantal betrokkenen die in de buurt wonen. Samen dragen zij zorg voor de toekomst van het klooster als een bewoond huis waar religieus leven vormt krijgt.

In de nabije toekomst wordt het klooster overgedragen aan de nieuwe eigenaar HMO, de Herstructureringsmaatschappij Overijssel, die voor verduurzaming en beheer van het monumentale complex midden in Zwolle gaat zorgen. Kerkgemeenschap, programma’s én bezielde bewoning blijven echter bestaan.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met annekegrunder@kloosterzwolle.nl of jozefessing@kloosterzwolle.nl.

Eerder verschenen

02 oktober 2019
Leestijd 2 min

Website ‘Werken aan Klooster Zwolle’

Lees meer