19 April 2021

Jaarverslag 2020 DLN

Ga naar overzicht

Deel op:

ok voor de lekendominicanen was 2020 het jaar van de coronacrisis. Gelukkig konden we een aantal keren bij elkaar komen, al vroeg dit wel de nodige vindingrijkheid. Lees hieronder het jaarverslag en de jaarrekening.

De Dominicaanse Lekengemeenschap Nederland bestaat nu uit 62 leden, van wie 50 hun professie hebben bekrachtigd. Daarnaast zijn er 4 aspiranten. Er zijn vijf regionale gemeenschappen: Regio Oost met 22 leden en 2 aspiranten, Regio Arnhem-Nijmegen met 9 leden en 1 aspirant, Regio Midden (Utrecht e.o.) met 10 leden en 1 aspirant, Regio Rijnmond met 8 leden en Regio Zuid met 11 leden.

De foto in de header is gemaakt tijdens de digitale retraite in het voorjaar van 2021.

Klik hier voor het jaarverslag 2020 en hier voor de jaarrekening.