31 Maart 2021

Mogelijk einde aan Dominicus College

Ga naar overzicht

Deel op:

et Kandinsky College Nijmegen en het Dominicus College voeren sinds enkele maanden in het geheim gesprekken over een fusie. De kans is groot dat de schoollocatie van het Dominicus College helemaal verdwijnt. Dat meldde dagblad de Gelderlander.

Het Dominicus College in Nijmegen is 165 jaar geleden opgericht als kleinseminarie van de Nederlandse dominicanen. Het heeft zicht ontwikkeld tot een havo-vwoschool met een bijzondere afdeling voor scholieren met een lichamelijke beperking. De school heeft nu 850 leerlingen en krimpt al enige tijd.

Eerder verschenen

28 september 2016
Leestijd 1 min

Dominicanen ontmoeten dominicanen

Lees meer

Dagblad de Gelderlander meldt dat de beoogde sluiting van de locatie van het Dominicus College zou zijn gepland voor het schooljaar 2023-2024. Brugklassers die zich bij deze school melden voor het schooljaar 2022-2023, beginnen al direct op de locatie van het Kandinsky College. Hier krijgen nu 1.350 leerlingen les.

Lees hier het volledige bericht.

Eerder verschenen