17 Februari 2021

Wekelijkse meditaties

Ga naar overzicht

Deel op:

roeder Michael-Dominique neemt je de komende weken mee door de Veertigdagentijd aan de hand van teksten uit de liturgie.

Paus Franciscus riep begin deze maand op tot meer aandacht voor het gebed in de liturgie, bijvoorbeeld is de eucharistieviering. Het is daar waar we met Christus bidden, zegt de paus. Maar naar de kerk gaan is nu lastig, omdat door alle coronabeperking maar maximaal dertig mensen in een viering aanwezig kunnen zijn.

Broeder Michael-Dominique neemt je de komende weken mee aan de hand van teksten uit de liturgie door de Veertigdagentijd. Met wekelijkse meditaties om zo te ontdekken hoe we ook met Christus en de kerk kunnen vieren en bidden, zonder dat we naar het kerkgebouw kunnen gaan. Zo kunnen we ons voorbereiden op het Paasfeest.

Volg de meditaties op Facebook en YouTube. Vanaf komende zondag. Een inspirerende Veertigdagentijd gewenst!

Voor de overige zes dagen in de week kun je deze vasten dagelijks korte reflecties bij het evangelie ontvangen in je mailbox. Ook op onze site en socials te vinden: Adem in de woestijn.

Eerder verschenen

11 februari 2021
Leestijd 2 min

Adem in de woestijn

Lees meer