27 December 2020

Miniaturen

Ga naar overzicht

Deel op:

eze bundel bevat een selectie van de radiominiaturen die leden van de dominicaanse familie maken voor Zin in Weekend (Radio 5). Het is aan het einde van dit coronajaar aangeboden aan vrijwilligers, medewerkers en relaties.

Omslag van het boekje

Wat is het stil en schraal, de coronatijd. Het is alsof de vastentijd van 2020, toen de coronacrisis begon, eindeloos wordt doorgetrokken. Elkaar ontmoeten, samen vieren, zingen, samen eten en delen: het kan niet of maar een beetje. We geven elkaar geen hand of kus of knuffel, soms komen we nauwelijks dichtbij genoeg om elkaar echt in de ogen te kijken.

Deze uitgave in eigen beheer is vormgegeven door Linda van den Akker en is als eindejaarsgeschenk verspreid onder ruim 1350 relaties, vrijwilligers en medewerkers van dominicaanse projecten en leden van de dominicaanse familie. Zo willen we elkaar bemoedigen om opgewekte mensen te zijn.

Het boekje bevat een selectie van radiominiaturen die broeders, zusters en leken van de dominicaanse familie in Nederland de afgelopen jaren maakten voor Zin in Weekend (KRO/NCRV). Elke zaterdag besloot iemand van de Orde der Predikers de uitzending met een verhaaltje van pakweg twee minuten, waarin het leven van alledag in een gelovig perspectief wordt gezien.

Er is nog een beperkt aantal boekjes beschikbaar. Bestellen kan via een e-mail aan het provincialaat van de dominicanen. Vermeld daarbij het aantal boekjes en je adres. Kosten: € 5 per exemplaar plus verzendkosten.

De miniaturen zijn ook nog steeds te beluisteren via onze soundcloud of de rubriek radio op deze site.