08 November 2020

De blijde boodschap van de Schreeuwjezus

Ga naar overzicht

Deel op:

Medisch gezien was er alleen maar sprake van verlies. En tegelijkertijd was dit hele pakket aan beperkingen en ervaringen de voedingsbodem voor zijn verkondiging.’ Radiominiatuur van Roy Clermons o.p..

Roy Clermons in de studio van KRO-NCRV.

‘Enkele maanden geleden overleed mijn buurman. In Eindhoven en omstreken bekend als de stadspredikant Arnol Kox. Een zonderling figuur met een lange baard in een rolstoel die al luid schreeuwend en met grote borden met allerlei teksten het geloof verkondigde in de binnenstad.’

Radiominiatuur van lekendominicaan en pastor Roy Clermons voor Zin in Weekend (Radio 5).

Elke zaterdag besluit iemand uit de dominicaanse familie de uitzending van Zin in Weekend, Radio 5, rond 18.55u.