24 Oktober 2020

Docu over Songs for Mary

Ga naar overzicht

Deel op:

at als je vanuit een druk leven van optreden en schrijven drie dagen een klooster ingaat? Singer-songwriter Tim Knol en schrijfster Maartje Wortel ging de uitdaging aan in het project Songs for Mary.

In drie dagen moesten ze samen een show neerzetten geïnspireerd op Maria en hun ervaring in het klooster. Kijk hier naar hoe dat ging en wat zij geleerd hebben van hun verblijf in het Dominicanenklooster van Zwolle, afgelopen augustus, toen de coronaregels wat minder streng waren.

Songs for Mary werd voor de vijfde keer georganiseerd en is een samenwerking tussen platenlabel Excelsior Recordings, Hedon Zwolle, Platform Lazarus, IDK-sessies en Dominicanenklooster Zwolle. Mede mogelijk gemaakt door financiering van de Leonardus Stichting.

0105

Eerder verschenen