23 Mei 2020

Thuisliturgie voor Pinksteren

Ga naar overzicht

Deel op:

amenkomen om te vieren is nog niet mogelijk. Toch kunnen we samen vieren. Eerder vierden we met elkaar de Paaswake – op afstand verbonden. Ook met Pinksteren bieden de lekendominicanen een thuisliturgie.

Op ‘Het feest van de Geest’ in de Coronacrisis, op 1e Pinksterdag, 31 mei 2020, wordt die liturgie beschikbaar gesteld op deze website. Het is bestemd voor eenieder die, samen of alleen, thuis Pinksteren wil vieren. De viering is beschikbaar vanaf zonsopgang 05:27 uur tot 12:00 uur.

Wil je vast een beetje toeleven naar de viering? Ga dan op zoek naar een (paas)kaars, een kan of karaf, een schaal en drie kleine drijfkaarsjes of waxinelichtjes.

Eerder verschenen

14 april 2020
Leestijd 6 min

Als vieren thuis gebeurt

Lees meer