21 Mei 2020

Schoonheid als een weg naar God

Ga naar overzicht

Deel op:

e internationale katholieke nieuwssite EWTN maakte een mooie minidocumentaire over de twee student-broeders in het Zwitserse Fribourg, onder wie de Nederlander Stefan Ansinger, en hun dominicaans-gregoriaanse project.

De dominicanen hebben een eigen gregoriaanse traditie. Student-broeders Stefan Ansinger en Alexandre Frezzato zijn dat gaan uitzoeken en uitvoeren. Tot hun verbazing kregen ze daar veel aandacht mee: inmiddels heeft hun YouTube-kanaal bijna 17.000 volgers.

Bekijk de minidocumentaire. Verder onder dit filmpje is het officium voor Hemelvaartsdag te zien en te horen.

Klik hier voor het YouTube-kanaal OPChant. Bij elke video staat achtergrondinformatie over de locatie waar het filmpje is opgenomen en een link naar tekst en bladmuziek.

Eerder verschenen

15 februari 2020
Leestijd 1 min

Br. Stefan over het succes van OPChant

Lees meer