02 April 2020

Gratis cursussen aan online dominicaanse universiteit

Ga naar overzicht

Deel op:

e internationale online universiteit Domuni biedt vanwege de Coronacrisis drie cursussen gratis aan. Het gaat om kerkgeschiedenis, inleiding in de filosofie en inleiding in het Nieuw Testament.

Domuni is de internationale universiteit die opgericht is door Franse dominicanen en volledig werkt via het internet. De universiteit is in 1998 opgericht en bedient studenten uit de hele wereld. Bijna de helft studeert voor een academische graad, de anderen om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Domuni geeft academische graden in filosofie, theologie, godsdienstwetenschappen en sociale wetenschappen, in samenwerking met het Angelicum (de dominicaanse universiteit in Rome) en de universiteit van Lorraine in Frankrijk. Studenten kunnen er terecht in het Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Arabisch.

Klik hier voor meer informatie over de gratis cursussen.