05 Maart 2020

Vergeven om je te verlossen van je eigen pijn

Ga naar overzicht

Deel op:

ergeving is een van de kernopdrachten van christenen. Maar wat is het, wat betekent het, hoe 'doe’ je het (of laat je het doen)? In de nieuwe Kloosterkrant van Huissen staan beschouwingen en het programma.

Henk Jongerius o.p.

‘In de verdieping – het dagelijks katern van dagblad Trouw – van begin januari dit jaar las ik over Candice Mama die de moord op haar vader vergaf. Op een toevallige manier kreeg zij als klein kind de foto onder ogen waarop haar vader te zien was die doodgeschoten was door ondergeschikten van De Kock: een felle bestrijder van mensen die zich inzetten voor gelijke rechten van blanken en zwarten in Zuid-Afrika.’

Lees het hele artikel van Henk Jongerius o.p. digitaal op de blogsite van het Dominicanenklooster Huissen.

Het artikel is deel van de Kloosterkrant met verdiepende artikelen en informatie over het programma van het klooster in Huissen.

Klik om de Kloosterkrant te lezen.