30 Maart 2020

Samen in vertrouwen

Ga naar overzicht

Deel op:

Want in elk duister schijnt een licht, ook al kent het verschillende namen.’ Richard Steenvoorde o.p. is een van de voorgangers in een campagne die oproept tot gezamenlijkheid, dwars door alle verschillen.

“Juist nu we fysiek van elkaar gescheiden zijn komen we geestelijk dichter bij elkaar” zegt broeder Richard in een videoboodschap met twaalf andere religieuze- en levensbeschouwelijke leiders uit het hele land.

Op initiatief van de jonge ‘influencer’ Talitha Muuse spreken levensbeschouwelijke voorgangers als rabbijn Soetendorp, humanistenvoorman Boris van der Ham, dominee Ruth Peetoom, imam Yassin Elforkani en dus dominicaan Richard Steenvoorde een tekst uit om mensen te bemoedigen in deze crisistijd.

‘Onze route is anders, onze richting is hetzelfde: vertrouwen en geloven.’

Ga naar sameninvertrouwen.nl

campagne sameninvertrouwen richard steenvoorde2