18 Maart 2020

'Een kriebel van verliefdheid'

Ga naar overzicht

Deel op:

uim voor Coronatijden maakte het programma 'Iedereen Verlicht’ een ontspannen portret van dominicaan Michael-Dominique Magielse. Nu terug te kijken.

Michael-Dominique Magielse (flink verkouden, maar de opnamen dateren van voor Coronatijden) wordt gevolgd in een dag waarin hij bidt in zijn communiteit in het centrum van Rotterdam en de trein neemt om radiominiaturen in te spreken in Hilversum. Hij vertelt ook over de momenten die tot zijn roeping leidde: de mix van emoties en de langzaam ontstane ‘kriebel van verliefdheid’ op God.

In het NTR-programma Iedereen Verlicht gaat Narsingh Balwantsingh in zijn tuk tuk ‘op zoek naar verlichte mensen’. Zo verzamelt hij persoonlijke verhalen van mensen die zich, vaak geïnspireerd door het hindoeïsme, spiritueel bezig houden met het verbeteren van zichzelf en de wereld.

0104

stills uit de aflevering