04 Februari 2020

Tomastafels in Amsterdam

Ga naar overzicht

Deel op:

afelgesprekken op 13 en 18 maart in ikonenatelier 'In de zachte bries’ in Amsterdam, bij Thom Breukel.

Naar voorbeeld van Dominicus Guzmán (1172-1221), stichter van de Dominicanenorde, die aan tafel zat met een herbergier om over geloof te spreken, wil de Tomastafel iedereen uitnodigen om zich over zijn twijfel en geloof uit te spreken.

Tafelgesprekken voor en dóór iedereen. Elk mens is weleens onzeker en opzoek naar de zin van het bestaan! Deze tafelgesprekken willen helpen, door met elkaar te praten, naar elkaar te luisteren en op zoek te gaan. Een tafel, drie poten: geloof, geestkracht, en vertrouwen, met energie, materie en ruimte voor elkaar! Iets voor u?

Gespreksstof via tom-bola

Vuistregel:
1 luisteren, beter dan spreken
2 plak geen etiketten op
3 respecteer elkaars mening
4 leefmee met wat je hoort
5 en bouw vertrouwen op.

Tomastafels worden aanbevolen door: Mgr.dr. G.J.N. de Korte, bisschop van Den Bosch, referent kerk & samenleving; A.H. Wöhle president Evan-Lutherse Synode in de Protestantse kerk A´dam; professor dr. Erik Borgman, dominicaan; Nicolaas Sintobin, jezuïet

Op vrijdag 13 en woensdag 18 maart zijn er Tomastafels van 11 tot 14 uur in het Iconenatelier “In een zachte bries”

Handboogstraat 4, 1012 XM Amsterdam

Iedereen is van harte welkom, aanmelden en informatie bij  th.breukel@upcmail.nl