08 Januari 2020

Vespers en Verder - in Zwolle

Ga naar overzicht

Deel op:

e Kloosterhof en de lekendominicanen uit de regio Zwolle beginnen een nieuw initiatief: samen eten, vieren en praten onder de titel 'Vesper en Verder’. Op 7 februari is de primeur.

Thema van de bijeenkomst is: Wij of ik? Gemeenschap in tijden van individualisme.

De leden van de Kloosterhof (de broeders en andere kloosterbewoners) en de lekendominicanen regio Zwolle willen het contact met parochianen en medewerkers en anderen die zich verbonden voelen met klooster en kerk graag verstevigen. Zo hopen ze met elkaar de dominicaanse spiritualiteit te verdiepen en levend te houden en elkaar te inspireren.

Daarom deze nieuwe bijeenkomst Vespers en Verder op vrijdag 7 februari 2020.

We starten om 17.30 uur met een gezamenlijke maaltijd. Wij zorgen voor een paar pannen lekkere soep. Wie zich geroepen voelt bij te dragen met een salade of wat broodjes is hartelijk uitgenodigd.

Aansluitend vieren we om 19.00u de Vesperviering. Daarna is er koffie en thee en een inleiding op het thema, korte reacties van enkele betrokkenen en een gezamenlijk gesprek. We sluiten de avond rond 21.15u af met een drankje.

Heb je niet de mogelijkheid om mee te eten om 17.30u , dan kun je natuurlijk ook vanaf de Vesperviering aansluiten of vanaf 20.00u, als de avond start.

Om de kosten voor het klooster zo laag mogelijk te houden vragen wij voor koffie/thee/drankje een eigen bijdrage van € 7,50 per persoon.
Graag opgeven bij Brenda de Vente via brendadevente@kloosterzwolle.nl. Geef daarbij ook aan vanaf hoe laat je aanwezig zult zijn.