01 Januari 2020

Terugblik op een veelbewogen jaar in Rotterdam

Ga naar overzicht

Deel op:

et jaar 2019 was het eerste volledige jaar van de nieuwe communiteit van de dominicanen in Rotterdam. Op de website van de communiteit is een uitgebreid overzicht te lezen en hieronder een flitsende samenvatting in beeld en geluid.

Een marathon, een boekpresentatie, lezingen, wijdingen, nieuwe banen en optredens met cabaretiers: het jaar 2019 bracht veel goeds voor de nieuwe communiteit. En ook is er kwetsbaarheid, bijvoorbeeld in het ziek zijn van broeder Theo Koster en het vertrek van broeder Thomas, die een andere weg koos. ‘Het was ‘oprecht goed en weldadig als broeders samen te leven’, staat te lezen in dit uitgebreide verslag op dominicanen010.nl.

communiteit rotterdam dec 2019

Vlnr broeders Cornelis, Theo, Stefan, Richard, Augustinus, Michael-Dominique, Jan.