01 November 2019

Hoor de stilte in Huissen

Ga naar overzicht

Deel op:

Lekker Stil’ is een nieuwe podcast serie over de stilte, gemaakt door reli-ondernemer Anne Stael. Zij maakt niet alleen interviews, maar neemt ook de stilte op. En die klinkt overal anders.

Anne Stael – in een grijs verleden promotor van de toenmalige dominicaanse parochies – maakte voor haar nieuwe podcast onder andere gesprekken met Aalt Bakker, directeur van het Dominicanenklooster Huissen, met Manon van Driel van stiltecafé Adem Inn in Rotterdam en met dominicaan Henk Jongerius, die in Huissen woont. Dat laatste gesprek moet nog gepubliceerd worden.

‘Praten over de stilte geeft een intiem inkijkje in iemands leven’, schrijft Anne. Ze spreekt voor haar podcast niet alleen met interessante mensen, ze laat ook de stilte klinken. ‘Op elke plek heb ik een uur stilte opgenomen. Elke stilte heeft zijn eigen kleur, achtergrond geluid en is daarmee echt uniek.’

Klik hier voor de podcast over Huissen en hier voor meer achtergrond over Anne Stael.