23 September 2019

Spannende cocktail van cabaretiers en predikers

Ga naar overzicht

Deel op:

Patrick Nederkoorn en zuster Holkje van der Veer o.p. gaan in elkaars schoenen staan.’ Website Nieuw Wij schrijft een uitgebreid artikel over het avontuur van de dominicanen en de Koningstheateracademie.

‘Het mooie vind ik ook dat in deze setting de cabaretiers als predikers worden neergezet. Dat ze met zingeving en maatschappelijke vragen bezig zijn. En dat is ook zo, maar ik had er zelf eigenlijk nooit op die manier naar gekeken’, cabaretier Patrick Nederkoorn.

‘Als ik voorga in de kerk en een keer iets grappigs zeg, dan wordt er misschien wat besmuikt gelachen of gegniffeld. Maar op zo’n podium… Ben ik wel grappig genoeg? Poeh, ik moet nu echt wel uit mijn comfortzone’, zegt dominicanes Holkje van der Veer.

Lees hier het hele artikel.

Holkje-en-Patrick-uitsnede