02 September 2019

Het leven als een geschenk

Ga naar overzicht

Deel op:

Mijn vrouw herstelt van een zware hersenschudding. Ze kan slecht tegen prikkels en is snel moe. “Wij leven van genade”: het klinkt haar wrang in de oren.’ Eerste radiominiatuur van het seizoen, van Roy Clermons.

Roy Clermons o.p.

‘Wij zijn in dit leven aan elkaar gegeven: als man en vrouw, als moeder en zoon, als vriendin, als collega. De waarde die dit heeft, is geen prestatie, je kunt het ook niet kopen en er is ook geen stappenplan dat daar naartoe leidt.’

Lekendominicaan en pastor Roy Clermons sprak deze miniatuur uit in Zin in Weekend (Radio 5) op 31 augustus 2019.

Ook dit seizoen besluit elke zaterdag iemand uit de dominicaanse familie de uitzending van Zin in Weekend, Radio 5, rond 18.55u.

Deel deze stukjes, als je je aangesproken voelt!