25 September 2019

Beelden uit voorstelling Cabaretiers en andere Predikers

Ga naar overzicht

Deel op:

r is gezongen, gebeden, geplaagd, gedanst, gedicht en uitgelegd, bij de eerste voorstelling van 'Cabaretiers en andere Predikers’, maandag 23 september in de Verkadefabriek Den Bosch. Een impressie van Ramon Mangold.

Wat heb je te zeggen? En wat wil je betekenen? Over die vragen gingen vier cabaretiers, verbonden aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, en vier predikers, leden van de dominicaanse familie in Nederland, met elkaar in gesprek. Ze ontmoetten elkaar enkele keren samen en in koppels.

Uiteindelijk maakten alle koppels een korte voorstelling, waarin vragen, bezieling, onzekerheid en vertrouwen doorklonken.

Nieuwsgierig? De eerste voorstelling in een klein theater was meteen uitverkocht. Voor de tweede, op 7 oktober in de Dominicuskerk Amsterdam, zijn nog kaartjes te verkrijgen. Zie www.dominicanen.nl/cabaretiers voor achtergrond en kaartjes.

Patrick Nederkoorn en Holkje van der Veer o.p.

Over thuis komen in je lichaam

0103

Kiki Schippers en Jozef Essing o.p.

Over het Hooglied van de liefde

0103

Thijs van de Meeberg en Richard Steenvoorde o.p.

Over vriendschap en eenzaamheid

0103

Minou Bosua en Erik Borgman o.p.

Over de vijf geheimen van de Rozenkrans

0103

0102

Vlnr. Arjan Broers (programmamaker dominicanen), Patrick Nederkoorn, Holkje van der Veer, Minou Bosua, Erik Borgman, Kiki Schippers, Jozef Essing, Richard Steenvoorde, Thijs van de Meeberg, Anna Uit de Haag (directeur Koningstheateracademie).

Alle foto’s zijn van Ramon Mangold. Pers: neem voor info en gebruik van beeld contact op met info@dominicanen.nl

Wilt u meer weten over de deelnemers, klik dan op hun namen om naar hun websites te gaan.