13 Augustus 2019

Songs for Mary in Zwolle

Ga naar overzicht

Deel op:

n Songs for Mary verblijven drie artiesten drie dagen in het Dominicanenklooster in Zwolle. Ze geven hun indrukken terug tijdens een gezamenlijk optreden op 24 augustus.

Wat gebeurt er als drie artiesten vanuit de hectiek van optredens en muziek maken zich drie dagen terugtrekken in de rust van een klooster? Vinden ze connectie met de broeders die er wonen of praten ze volkomen langs elkaar heen? Kom hun ervaringen en songs beluisteren in een intiem optreden in de bijzondere kloostertuin.

In Songs for Mary verblijven drie artiesten, drie dagen in het Dominicanenklooster in Zwolle. Met als doel nieuwe inspiratie voor een nieuwe song. Deze song is geïnspireerd op de gesprekken met broeders, gesprek met Maria deskundige en hun tijd in klooster en Mariakapel.

In voorgaande edities had dat prachtige songs tot resultaat over liefde, opoffering, zoeken naar betekenis, thuiskomen en rechtvaardigheid. Door onder meer Iris Penning, Clean Pete, Tangarine en Spinvis.

Dit jaar gaan Broeder Dieleman, AWKWARD i en Aafke Romeijn de uitdaging aan. Niet zoals voorgaande keren los van elkaar, maar tegelijk verblijven ze in het klooster, met een gezamenlijk optreden op de avond van 24 augustus, in de kloostertuin.

Aanvang 20.00u, Kosten € 10,-

Boek je tickets voor dit unieke concert in de kloostertuin hier!: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/28983/songs-for-mary