18 Juli 2019

Waarom leef ik? Ik leef graag!

Ga naar overzicht

Deel op:

p 13 september in Zwolle: studieuze namiddag en avond over de levenslust van Meister Eckhart o.p., met Welmoed Vlieger, Ria van den Brandt, Leo Oosterveen o.p. en Evert van den Berg o.p.

De dominicaanse mysticus Meister Eckhart is al zeven eeuwen dood – en leeft volop. Op deze studiemiddag- en avond richten we ons met verschillende deskundigen op één thema: Eckharts pleidooi voor contact met het leven zélf, voorbij alle begrippen.

Kom luisteren naar en studeren met Trouw-columniste Welmoed Vlieger, filosofe Ria van den Brandt, dominicaan Leo Oosterveen en lekendominicaan Evert van den Berg. Met een eenvoudige maaltijd en de gelegenheid om mee te doen met het avondgebed van de kloostergemeenschap.

Vrijdag 13 september, 14.30u – 21.00u

Aanmelden

0104

Welmoed Vlieger (1), Leo Oosterveen o.p. (2), Ria van den Brandt (3), Evert van den Berg o.p. (4)