02 Juli 2019

Vernieuwde internationale website op.org

Ga naar overzicht

Deel op:

ort voor het keuzekapittel in Vietnam (van 8 juli tot 4 augustus) is de vernieuwde website van de internationale orde gelanceerd.

Bruno Cadoré OP

De vernieuwde website is in de drie talen van de Orde: Frans, Spaans en Engels. De site vervangt een tamelijk onoverzichtelijke voorganger. Waar sommige dominicaanse provincies blijk geven van enige communicatieve ambitie (zoals die van de Spaanstalige, de Poolse, Zuid-Franse, Italiaanse, Belgische, Ierse en, vooruit, de Nederlandse broeders), was de site van de Orde der Predikers (wereldwijd zo’n 6000 broeders) een ondergeschoven kindje.

De website bevat een schat aan informatie, maar reageert vooralsnog erg traag, maar gelukkig is er een snelle aparte website voor het kapittel van de Orde in Vietnam, zij het met een gedateerd uiterlijk.

Op dit kapittel in Vietnam – een van de snelst groeiende provincies in de Orde – dat namens de Nederlandse broeders door provinciaal René Dinklo wordt bezocht, wordt de opvolger gekozen van de Franse broeder Bruno Cadoré, die sinds 2010 magister van de Orde is. Het kapittel is van 8 juli tot en met 4 augustus. Deze website zal onregelmatig verslag doen.

Zie www.op.org voor de vernieuwde website en capitulumgeneraleop2019.net voor de site over het kapittel.