08 April 2019

Priesterwijding Stefan Mangnus o.p.

Ga naar overzicht

Deel op:

p zaterdagmiddag 15 juni ontvangt Stefan Mangnus o.p. de priesterwijding uit handen van bisschop Gerard de Korte. De viering is in de Steigerkerk in Rotterdam en begint op 14.00u. Wees welkom!

Stefan Mangnus o.p., foto Ramon Mangold

Stefan Mangnus (1975) studeerde theologie in Utrecht en Toulouse. Voor zijn intreden in 2014 werkte hij als pastoraal werker en was hij vier jaar bisschoppelijk gedelegeerde voor onderwijs en catechese van bisschop De Korte, toen nog bisschop van Groningen-Leeuwarden, nu van ‘s-Hertogenbosch.

Stefan woont in de communiteit van Rotterdam, waar hij werkt aan een proefschrift over het commentaar van Thomas van Aquino op het Johannes-evangelie. Hij werd op 17 november 2018 diaken gewijd door bisschop Van den Hende. Sindsdien doet hij ook diaconaal werk in de stad. Hij wil daar graag de komende tijd mee doorgaan.

Leden van de dominicaanse familie maar ook alle andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd de wijding mee te vieren.

15 juni 2019, 14.00u
in de Dominicus- of Steigerkerk
Hang, Rotterdam