22 April 2019

Begin met vrede in Gods naam

Ga naar overzicht

Deel op:

e kunt een brief op veel manieren beginnen: 'Geachte…’, 'Waarde…’, 'Hoi…’. Paulus begint met: 'Genade en vrede voor u’. Eerste en tweede van een serie dagelijkse korte video’s van de Belgische dominicanen, bezinning van Pasen tot Pinksteren.

Zoals elk jaar nodigt de dominicaanse familie in België u uit om de reeks Resurrexit te volgen tijdens de Paastijd. Van 21 april tot 9 juni kunt u dagelijks twee video’s – een in het Frans, een in het Nederlands – per mail aangeboden krijgen. Ook de Nederlandse broeder Michael-Dominique Magielse doet mee, zijn video (van de tweede dag) staat ook hieronder.

De overwegingen bevatten telkens een fragment van de eerste brief van Paulus aan de Korinthiërs en een videomeditatie.

Inschrijven voor de reeks korte beschouwingen (plm. twee minuten) kan op deze website.