19 Maart 2019

Sponsor broeder Cornelis' marathon

Ga naar overzicht

Deel op:

e marathon van Rotterdam op 7 april komt dichterbij. Broeder Cornelis van Lit, sinds september inwoner van de Maasstad, voert zijn training op. Je kunt hem sponsoren, het geld gaat naar het studiefonds van de dominicanen.

Broeder Cornelis loopt op 7 april de marathon van Rotterdam en hij zoekt mensen die hem willen sponsoren. Cornelis streeft naar een finishtijd tussen de drie-en-een half en vier uur, dus om het spannend te houden kan je per minuut onder de 4 uur een bedrag geven, met als maximum een verschil van 30 minuten.

Steun Cornelis en het opleidingsfonds voor nieuwe dominicanen! Klik hier.

In de filmpjes hieronder kun je zien wat het trainingsschema is en hoe het soms heel goed en soms helemaal niet gaat.

Eerder verscheen: Broeder Cornelis rent de marathon van Rotterdam

Zie ook www.dominicanen010.nl