22 Januari 2019

Broeders Rotterdam: aan het werk

Ga naar overzicht

Deel op:

oewel de dominicanen in Rotterdam zichzelf nog even de tijd hebben gegeven om hun missie te omschrijven, beginnen de eerste contouren ervan zich af te tekenen, zo schrijven zij op hun nieuwe website dominicanen010.nl.

Geregeld wordt de nieuwe gemeenschap dominicanen in Rotterdam gevraagd, ‘wat gaan jullie eigenlijk doen?’ Dat is een goede en terechte vraag. Meestal word je als dominicaan naar een bestaande communiteit gestuurd voor een specifieke taak of opdracht, onze gemeenschap is compleet nieuw samengesteld en zal dus zelf haar taken nader moeten bepalen, of anders gezegd haar missie. Dat is een proces dat tijd vergt en aandacht voor de vragen en noden die leven in de stad.

Lees hier de hele tekst op dominicanen010.nl

Eerder verscheen: Website en gebed bij broeders Rotterdam