25 November 2018

Gebed en de kunst van het motoronderhoud

Ga naar overzicht

Deel op:

Als het erop aan komt dan moet je gewoon in conditie zijn. Dat geldt niet alleen voor mijn motor, maar ook voor mijn lichaam. Én voor mijn geest, díe heeft óók onderhoud nodig.’ Een radiominiatuur van Karin Bornhijm o.p.

‘Ik bracht laatst mijn motor naar de garage omdat mijn voorvork olie lekte. In onze eenmansgarage werkt een man met passie voor motoren en hij heeft een enorme kennis over motoren in alle soorten en maten. Ik kreeg op mijn kop van hem: “je mishandelt je motor door zo weinig te rijden” zei hij.’

Lekendominicaan Karin Bornhijm sprak deze radiominiatuur uit in Zin in Weekend (Radio 5) op 24 november 2018.

Klik hieronder op de oranje button om de miniatuur te beluisteren.

Elke zaterdag sluit een broeder of zuster de uitzending van Zin in Weekend, Radio 5, rond 18.55u.