03 Oktober 2018

Dominicaanse 'coverbroeder' op Klooster magazine

Ga naar overzicht

Deel op:

p de cover van de nieuwe editie van het magazine Klooster! staat Richard Steenvoorde tegen de achtergrond van de Nieuwe Maas in Rotterdam. Ook Thomas Volkers, Erik Borgman en Arjan Broers werkten mee aan het blad.

Het is het vierde nummer van deze uitgave van Adveniat. De bedoeling was een eenmalige glossy te maken, maar die werd zo’n succes dat er een kwartaalblad van is gemaakt. Het thema van dit nummer is eeuwig.

Richard Steenvoorde wordt in het blad ondervraagd over hoe er in de Orde wordt gedacht over de eeuwige geloften en wat het voor hem betekent.

Verder heeft lekendominicaan Erik Borgman heeft een column in het blad, dominicaan Thomas Volkers vertelt over zijn ervaringen tijdens de pelgrimstocht naar Rotterdam. Arjan Broers, redacteur van deze website, maakte een interview met schrijver Tommy Wieringa, waarin onder meer diens vriendschap met de vorig jaar overleden dominicaan André Lascaris ter sprake komt.

Meer weten? Zie kloostermagazine.nl