10 Augustus 2018

AdemInn zoekt locatiemanager

Ga naar overzicht

Deel op:

e bar van stiltecafé Adem Inn in Rotterdam wordt door een fantastisch team vrijwilligers gerund. Voor de aansturing van dit team en de praktische zaken in het café is nu een vacature voor een locatiemanager/vrijwilligerscoördinator voor 12 uur per week.

Voor een portie rust en een gezonde dosis stilte te midden van de hectiek van de stad moet je bij Adem Inn, het Rotterdamse stiltecafé, zijn. Wat lezen, je gedachten op een rij te zetten of eindelijk dat gedroomde boek schrijven. Maar ook voor een goed gesprek of een prikkelend programma over levensvragen ben je bij Adem Inn aan het juiste adres. Dat alles onder het genot van een goede kop koffie.

De bar van Adem Inn wordt door een fantastisch team vrijwilligers gerund. Ze bewaken de rust, zetten je koffie en zijn altijd in voor een goed gesprek. Voor de aansturing van dit team en de praktische zaken in het café zijn we op zoek naar een locatiemanager/vrijwilligerscoördinator voor 12 uur per week.

Dit ga je doen: je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de locatie, het aanbod en de inkoop van het café. Je helpt de presentatie verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een groep van 20 vrijwilligers: je bent voor hen het eerste aanspreekpunt en zorgt voor een solide vrijwilligersbestand.

We zoeken iemand:

  • met een gezonde Rotterdamse no-nonsense mentaliteit;
  • met voldoende sociale gevoeligheid, je kan goed met mensen overweg;
  • die enigszins flexibel is in werktijden;
  • die ontzettend veel zin heeft om met onze vrijwilligers aan de slag te gaan;
  • affiniteit heeft met zingeving en tegelijkertijd lekker praktisch is;
  • in Rotterdam woont.

Zou jij een goede aanwinst zijn voor ons team? Vertel ons waarom. Stuur voor 24 augustus je motivatie en CV naar info@ademinn.nu! Vragen kun je ook naar dit adres mailen. Na een eerste selectie worden de gesprekken gepland in week 36.

*

Adem Inn is een project van Stichting Kloostertuin, Dominicaans centrum voor spiritualiteit in Rotterdam. Salariëring geschiedt conform CAO VVT-KNR. De aanstelling is per 1 oktober 2018 voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. We vragen een aantal uren beschikbaarheid in september voor een korte inwerkperiode.

www.ademinn.nu