27 Juli 2018

Open leesgroep Dominicus Utrecht

Ga naar overzicht

Deel op:

p 4 september begint weer de Open Dominicus Leesgroep, elke eerste dinsdagavond van de maand in de Dominicuskerk Utrecht. Komende maanden leest men hoofdstukken uit 'Zielen winnen’ van Erik Borgman.

De Dominicus leesgroep leest het boek Zielen winnen – op zoek naar kerk buiten de gebaande paden van Erik Borgman, verschenen bij Adveniat 2017, Baarn. Na de zomer zijn er nog vier bijeenkomsten rond dit boek gepland, te beginnen op dinsdag 4 september met de hoofdstukken 14-15-16.

Vanaf januari 2019 wordt er een nieuw boek gelezen. Dit wordt tijdig bekend gemaakt, zodat belangstellenden zich weer kunnen aanmelden.

Wie nog mee wil doen met het boek Zielen winnen kan zich aansluiten. Elk hoofdstuk heeft een eigen thematiek, dus het is geen probleem dat je het eerste deel heb gemist. Je kunt je opgeven per email: secretariaat@dominicuskerkutrecht.nl of telefonisch door de week ’s morgens tussen 9.00 – 12.00 uur bij een van onze gastheren/gastdames op de pastorie.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Leny Beemer lenybeemer@kpnmail.nl