21 Juli 2018

Bijspijkerdagen Theologie en Religiestudies

Ga naar overzicht

Deel op:

innen drie dagen de belangrijkste recente ontwikkelingen in theologie en religiestudies opsnuiven, inleiders en spreeksters leren kennen en met collega’s van gedachten wisselen. Van 30 augustus tot 1 september in het Dominicanenklooster Huissen. Er zijn nog een paar plaatsen.

Inclusief heerlijke kloosterspijzen en de sfeer van rust en stilte in het ritme van ons klooster.

Toekenning van accreditatiepunten door SKGV is 5 punten in de categorie Vakbekaamheid.

PKN: Deelname is mogelijk in het kader van het studieverlof onder eigen regie binnen de PE, studiebelasting: 18 uur. Ga voor meer achtergrondinformatie naar  www.protestantsekerk.nl/actief-in-de-kerk/leren/permanente-educatie/introductie

Klik hier voor het programma en praktische informatie

Gelegenheid tot deelname aan Dominicaanse Lauden 08:00 uur en Vespers 18:30 uur in de kloosterkapel. Middagmeditatie in de Thomaskapel op donderdag 30 augustus 2018 om 12:10 uur. Voor persoonlijke meditatie en stilte is de Binnenkamer, meditatieruimte 2e verdieping beschikbaar.

20180316_Huissen_Dominicanen_30_@RamonMangold

Dominicanen in gebed in de kapel van Huissen. Foto's Ramon Mangold.